Имате въпроси?

Свържете се с наш специалист.

Обадете се сега:

0888 656 805

Акушерство и гинекология Бургас

Гинекология Бургас

Има много процедури, които могат да бъдат предоставени на хората. Някои процедури могат да включват: 

Колпоскопия : Ако резултатите от теста за намазване на Пап се върнат като ненормални, може да е необходимо по-задълбочено изследване на шийката на матката и вагината.
Процедура на електрически ексцизия на бримка (LEEP): процедура за бързо отстраняване на анормална вагинална тъкан в рамките на шийката на матката. По време на процеса се прилага локален анестетик и разтвор за повишаване на точките на отстраняване. Има вероятност да усетите воднисти, розови секрети, кафеникави секрети и леки спазми.
Ендометриална биопсия : процедура, която събира тъканна проба от ендометриума лигавица на матката. Пробата се тества и проверява под микроскоп за ненормални клетки или индикатори за рак.
Вмъкване на IUD : вътрематочно устройство, което е Т-образно и се поставя в матката през шийката на матката. Това е обратим контрацептив, който може да се направи в лекарски кабинет.
Nexplanon : представлява около 4 см имплант, който отива в горната предмишница. Този имплант освобождава хормоните за контрол на раждаемостта в тялото и може да издържи до три години. Този тип контрол на раждаемостта има 99% успеваемост за превенция на бременността.
Дилатация и кюретаж (D&C): извънболнична процедура за отваряне (дилатация) на шийката на матката за събиране на проби от ендометриална тъкан с кюрета. D&C може да се направи и за премахване на плода, който не е преминал естествено след спонтанен аборт или за предизвикване на аборт.
Лигация на тубула : операция за затваряне на фалопиевите тръби за предотвратяване на бременност. Известно е още като "връзване на тръбите".
Цистектомия на яйчника : отстраняването на киста, която или има солиден вид, по-голям от три инча в диаметър, има възможност да се превърне в рак или причинява постоянна болка. Кисти могат да бъдат премахнати, без да се премахне яйчник. Жените, които не предприемат контрол върху раждаемостта, произвеждат малки кисти на всеки друг месец, но те могат да изчезнат сами.
Акушерство и гинекология Бургас

0888 656 805

Телефон за контакти

reception@mcmihailov.net

Изпратете ни съобщение.

Намерете ни

гр. Бургас, ул. "Шар Планина" 38