МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас

Вече 20 години МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас се грижи за своите пациенти. За нас е изключително важно да отговорим на вашите очаквания, доверявайки се на нашият екип от водещи специалисти в областта на акушерството и гинекологията. Нашите услуги обхващат редица различни области от медицинската област и са специално проектирани да осигурят комфортна и професионална атмосфера за всяка наша пациентка. Ние разбираме, че вашето гинекологично здраве, е чувствителен въпрос, независимо дали е свързан с бременност, аборт, нередовен цикъл, контрацепция и затова сме посветили своето време за решаване на вашите заболявания. Ние предоставяме гинекологични услуги при:

Ендометриоза, фиброми, поликистозни яйчници, менструални нарушения и други.

Екипът ни от водещи гинеколози и акушерки създават топла и комфортна среда за вас, нашите пациентки и ние се стремим да подържаме това през цялото време в рамките на нашите грижи.

Гинекология Бургас

Медицински център МЦ "Клиника Доц. Михайлов" разполага с екип от водещи гинеколози, анестезиолози, физиотерапевти, ортопед, невролог...

В областта на гинекологията отделението предлага:
Прегледи
Видеозон - 3D и 4D
Аборти по желание без болка
Поставяне и премахване на спирала
Лечение на "ранички" на маточната шийка
Консултации и наблюдение на бременността
Амбулаторни гинекологични операции и манипулации
Лечение на безплодие
Медицински манипулации
Контрацепция
Приемно време за планови операции и аборти:
от 08.30 - 10.00 часа /без събота и неделя/

Имате въпроси?

Свържете се с наш специалист.

Обадете се сега:

0888 656 805

Гинекологични проблеми и състояния

Въпреки че нередовните цикли или болезнените месечни спазми могат да бъдат често срещани проблеми, засягащи жените, те в никакъв случай не са нещо, което жените трябва да приспособяват като своя норма. Съществуват много методи за интервенция, както хирургически, така и медицински, които облекчават и в много случаи лекуват симптоми на състояния, вариращи от менструални нарушения до уринарна инконтиненция. Говорете с Вашия лекар, ако изпитвате особено болезнени спазми, силна болка в корема или силно и / или продължително кървене между периоди или по време на полов акт, тъй като те могат да бъдат признаци на по-сериозен проблем със здравето на жените.

Често срещаните гинекологични проблеми включват:

Цервикална дисплазия
Менструални нарушения
Пролапс на тазовия под
Тазова болка
Синдром на поликистозни яйчници
Маточни фиброиди
Уринарна инконтиненция

Гинекологията като цяло

Гинекологията засяга женските репродуктивни органи, менструалния цикъл и до известна степен женските пикочни пътища. Тази медицинска специалност се фокусира върху функционалността, разстройствата и всички заболявания. Поради това той се занимава с диагнозата, профилактиката и лечението на специфични за пола здравословни разстройства при жените - включително последваща грижа. Това включва консервативно, както и хирургично лечение: например реконструктивна хирургия, гинекологична онкология и ендокринология .

Гинекологията включва и всичко, свързано с бременността и раждането : от репродуктивната медицина, грижите за бременността и акушерството до пренаталната и перинаталната медицина.

Много различни заболявания се лекуват в гинекологичните отделения или клиники. Дали менструалните нарушения, маточните полипи, пролапсът на тазовото дъно , оплакванията, свързани с менопаузата , ендометриозата или срастванията в областта на гениталиите - гинеколозите са запознати с целия спектър. Това включва и заболявания на пикочните пътища като инконтиненция или цистит. Между другото, гинекологията е отговорна и за стерилизацията.

Гинекология МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас

Примери за състояния, за които се занимава гинеколог, са:

Ракови и предракови заболявания на репродуктивните органи, включително яйчниците, фалопиевите тръби , матката, шийката на матката, влагалището и вулвата
Инконтиненция на урината
Аменорея (отсъстваща менструация )
Дисменорея (болезнени менструални периоди)
безплодие
Менорагия (тежък менструален период); обща индикация за хистеректомия
Пролапс на тазовите органи
Инфекции на вагината ( вагинит ), шийката на матката и матката (включително гъбични , бактериални , вирусни и протозойни )
UTI и тазова възпалителна болест
Предменструален синдром
Други вагинални заболявания
В тези области има известен кросоувър. Например, жена с уринарна инконтиненция може да бъде насочена към уролог .

0888 656 805

Телефон за контакти

reception@mcmihailov.net

Изпратете ни съобщение.

Намерете ни

гр. Бургас, ул. "Шар Планина" 38