Физиотерапия и рехабилитация Бургас в МЦ „Клиника Доц. Михайлов“


Изключителна привилегия за нас е да зарадваме жителите на град Бургас с откриването през 2020 година на сектор физиотерапия и рехабилитация към МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас. Екип от професионалисти гарантира за вас, нашите пациенти, че знаем как най-добре да възстановим двигателните функции след операции, при специфично лечение и качествена физиотерапия. Макар и различна за всяка операция, физиотерапията в МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ обикновено включва постепенна укрепваща програма. Ние се стремим да ви предоставим най-добрите грижи, като работим с водещи ортопеди, хирурзи и анестезиолози. Колкото и сложен да е вашия проблем, можем да ви помогнем да го управлявате успешно и да ви насочим към подходящия специалист. При нас в МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ намираща се на ул. "Шар Планина" 38 физиотерапевтът ще извърши задълбочена първоначална клинична оценка, за да установи източника на вашите симптоми и да разкрие всички основни причини. Констатациите ще бъдат обсъдени с вас.

За нас е важно нашите пациенти да имат пълно разбиране на проблема си, за да може да бъде приложен и съгласуван план за действие. В допълнение мъм вашето лечение, ние се съсредоточаваме по-специално върху това да ви помогнем, да постигнете специфичните си индивидуални цел.

Физиотерапията и рехабилитацията може да помогне на всеки, който страда от мускулно - скелетни наранявания, или се възстановява след операция. Тя може да помогне и при други трудности, като проблеми с равновесието, ходенето, или неврологични проблеми в следствие на инсулт. За да научите как физиотерапията може конкретно да помогне за вашето състояние, запишете час за среща с нашите физиотерапевти на адрес ул. "Шар Планина" 38, записване за час на тел. 056/547515, 0888656805. Нашите физиотерапевти са специализирани в най-модерните грижи и са в крак с най-новите апаратури и изследвания. Ако имате нужда от добър рехабилитатор, или добър физиотерапевт в Бургас - потърсете ни.

Отделелието по физиотерапия и рехабилитация работи с НЗОК и разполага с модерна апаратура закупена 2020 год.


Техника за физиотерапия и рехабилитация в МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас. Препоръчително времетраене и процедури.


Имате въпроси?

Свържете се с наш специалист.

Обадете се сега:

0888 656 805

Имате нужда от Физиотерапия и рехабилитация ако:

Искате бързо да възвърнете  физическата си форма и предишните нива на фитнес след заболяване.

 Трябва да посетите нашия център, ако:
 Страдате от болки в гърба

 Имайте спортна контузия.

 Претърпяли са травма, операция.

 Трябва да подобрите функционалното си ниво.

 В отделението за рехабилитация и физиотерапия в МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ ще се срещнете с екип от квалифицирани физиотерапевти, които ще коригират, облекчат и предотвратят остри или продължителни дисфункции на движението, с цел да подобрят физическото ви състояние и съответно качеството ви на живот.

 Нашата цел е да създадем уникална програма за възстановяване, здраве и благополучие, адаптирана към нуждите на всеки пациент. Лична програма за лечение на всеки пациент се разработва след лична оценка.

 Налични са много възможности за лечение:
 Сърдечносъдова рехабилитация

 Травма и ортопедична физиотерапия

Неврологично лечение

 Лечение на спортни наранявания

 Терапевтичен масаж

 Хидротерапия

Съвети за прием

 Според състоянието си, пациентите се делят на няколко групи. Моля, при записване на час, уведомявайте рецепция в коя група е пациента. 

 Пациенти без необходимост от помощ:
7. Пълна независимост: Пациентът извършва 100% от действията самостоятелно.
6. Подпомогната независимост: Пациентът извършва 100% от действията,но използва помощни средства

С необходимост от помощ:
5. Подпомогната независимост с надзор и/или ръководство: Пациентът завършва 100% от действията, но е необходим надзор от лице, без да се осъшествява физически контакт.
4. Минимална помощ: Пациентът завършва 75% от действията, но е необходим минимален физически контакт
3. Умерена помощ: Пациентът изпълнява 50% до 74% от действията. Необходим е по-сериозен физически контакт.
2. Максимална помощ: Пациентът изпълнява 25% до 49% от действията. Необходим е сериозен физически контакт. 
1. Пълна зависимост: Пациентът изпълнява по-малко от 25% от действиятаи е необходима помощ от 2 или повече лица, които се грижат за него.

0888 656 805

Телефон за контакти

reception@mcmihailov.net

Изпратете ни съобщение.

Намерете ни

гр. Бургас, ул. "Шар Планина" 38